How to Get Noticed

Dus hoe krijgen we allemaal dat beeld te zien? Social media posities trekken tegenwoordig meer professionals aan dan ooit tevoren. Er is meer media Stress. We hebben allemaal dat beeld geprojecteerd op onze Facebooks, tweets, blogs en horen er dagelijks over op nieuwsradio.

Opgemerkt worden is de sleutel en de rest is psychologie. Het is belangrijk om aanwezig te zijn wanneer de actie plaatsvindt. Wat je ook aan het doen bent, je blijft jezelf visualiseren op de juiste plaats op het juiste moment. Dit versterkt je positie.

Tegenwoordig werk ik met zowel klanten als bureaus aan social media strategie, online video, audio en e-recruitment. Ik zorg ervoor dat we het werkgeversmerk communiceren, ons onderscheiden van de concurrentie en kandidaten naar ons toe leiden door ze te vertellen wat we te bieden hebben. visuele aanwijzingen, zoals de outfit die je draagt, de positie waarin je verkeert en de boodschap die je overbrengt. We gebruiken ook onze branding scriptwriter om ervoor te zorgen dat onze boodschappen vloeiend en effectief overkomen.

Bij een employer brand, het visuele tegendeel van een brand, gaat het om het beeld dat u uitstraalt. Het gaat niet alleen om wat u zegt, maar ook om hoe u overkomt. Het draait allemaal om aanwezigheid. En aanwezigheid gaat over bewust zijn, bewust zijn van wat er om je heen gebeurt en voorbereid zijn op de impact die het zal hebben op je publiek.

Je bewust zijn van wat er om je heen gebeurt en waar je aan denkt is cruciaal, want voorbereid zijn helpt je om negatieve zelfpraat te vermijden die mislukking voorspelt. De tool 'dubbel gedistilleerd' gaat over dingen die je zult zeggen of doen die je kansen op werk kunnen schaden. Het programma heeft bewezen vertrouwen te hebben van de Royal Mail om werkgevers te helpen de kwaliteit van sollicitaties te verbeteren.

Visuele indrukken verhogen de inzet van de concurrentie in elke markt. Of je nu een topkandidaat bent of een werkzoekende, de meest effectieve manier om op te vallen is door ervoor te zorgen dat elk aspect van je imago positief is. Wees je bewust van het zelfbeeld dat je uitstraalt. Als je een extraverte persoon bent die graag overdreven communiceert en er geen eer in steekt voor wat hij bereikt heeft, zorg er dan voor dat je eer opeist voor elke persoon die je erkenning krijgt. Het klinkt voor de hand liggend, maar over-communicatie kan uw reputatie juist schaden!

Ik hou van de manier waaropMarkvice Staff werknemers aanmoedigt om 'Groot te denken'en om 'Shouture zichtbaarheid waar je ook bent'. Een schreeuwerige introvert is namelijk een slordige communicator die in een menigte niet kan opvallen. Hoe denk je dat de mensen in vraag 2 hierboven weten wie je bent? Maken ze je inschatters van al je vaardigheden en Markitudes? Waarom laat u uw profiel niet voor iedereen zichtbaar maken?

Kijk naar de cultuur van bovenaf. Waar staat het geschreven? In het woordenboek? Of in de hoofdstad? Ik ben altijd verbaasd als ik zie dat 'marketing' in India als een 'strijd' wordt genoemd. Marketing maakt deel uit van het DNA van elk topbedrijf – of ze nu te maken hebben met een massale productlancering zoals leaps and bounds of een massale product roll-out zoals een R&D-project. Succes wordt bepaald door het opbouwen van relaties, gunsten, het frummelen aan de Vuurdagcirkel, wat je onderscheidt van anderen en het adagium 'Salesmanship is everything'.

Geef toe dat u nerveus bent. Dit is een waarheid, maar wel een moeilijke. Je moet tegen jezelf zeggen dat je niet erger bent dan elke andere interviewer, onwetend van de buidel van het draden syndroom dat op kantoor wordt uitgewisseld. Je moet jezelf vertellen dat je net zoveel te bieden hebt als elke andere collega, ongeacht geslacht, achtergrond, hoe je je voelt over het bedrijf, de manier waarop je met de auto naar het werk rijdt … de lijst is eindeloos.

Benadruk dat je een 'mensenmens' bent en dat je als mensenmens ervoor zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Stel de interviewer vragen om aan te tonen dat je in staat bent om de behoeften van anderen te begrijpen en er mee om te gaan.

Een persoon zonder marketingervaring stelt bijvoorbeeld de volgende vraag: "Beschrijf enkele marketinginitiatieven die uw bedrijf in het verleden heeft uitgevoerd. Welke was succesvol en welke niet.

De truc van het vak is om op deze vraag te antwoorden alsof je het hebt over iets dat je kent… iets dat je eerder hebt gedaan.

Deze kleine improvisatie en het testen van je beleefdheid en het testen van je 'afstand tot de actie' (of het gebrek daaraan) leidt tot een kans om je kennis, interesse en oprechte belangstelling voor het specifieke bedrijf en de specifieke baan te tonen.

Vergeet niet dat de rol van de recruiter erin bestaat mensen te vinden wier persoonlijkheid, interesses en aspiraties overeenstemmen met de behoeften van het bedrijf. wier persoonlijkheid, interesses en aspiraties overeenstemmen met de behoeften van het bedrijf. Zorg ervoor dat je tijdens het testen de kans krijgt om ze alle drie te tonen en dat het duidelijk is dat degene in wie je geïnteresseerd bent, ook degene is voor wie je wilt werken.

You may also like